Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pályázatok képes leírás - Foci utánpótlás.tlap.hu
részletek »

Pályázatok - Foci utánpótlás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fociutanpotlas.tlap.hu » Pályázatok
Keresés
Találatok száma - 12 db
EU támogatások Információs Portál

EU támogatások Információs Portál

Legkedvezőbb pályázatírás ajánlat Díjtalan szolgáltatásaink keretében segítünk Önnek kiválasztani, pályázatírás szempontjából az Ön profiljában gyakorlott pályázatírókat, és közülük is a legkedvezőbb fizetési konstrukciókat. Pályázatíró cégek különböző szakterületeken elért gyakorlottságát vizsgáltuk, elsősorban referenciáik és sikeres pályázataik százalékos aránya szerint. Díjtalan szolgáltatásunk igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy, honlapunkon hirdető partnereink, ha profiljuk a fejlesztéséhez kapcsolódik, reklámajánlatot küldjenek az Ön email címére, maximum 1 alkalommal. Tehát, ha biztosra akar menni a pályázata sikerét illetően és mindemellett az Önnek legmegfelelőbb fizetési konstrukciót szeretné megtalálni, az alábbi adatlap kitöltésével és elküldésével veheti igénybe díjtalan szolgáltatásunkat.

Megbízható pályázatíró cégek

Megbízható pályázatíró cégek

A pályázatíró cégek többségétől eltérően mi komplex szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak a pályázat megírását és benyújtását foglalja magában, hanem a projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosításának feladatait is. Rendezvényszervező cégek bevonására sem lesz szüksége, ugyanis megoldjuk a projekthez tartozó programok, a nyitó és záró rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Pályázatát hozzáértő szakemberek kezében tudhatja, így biztosan hozzájut a teljes támogatási összeghez. Kérdés esetén hívjon bátran.

Mobilitás

Mobilitás

Üdvözöljük a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat oldalán! A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat a hazai ifjúsági munka 1995-ben alapított módszertani központja. 1996-ban 8 fővel kezdtük meg működésünket, ma 52 köztisztviselő dolgozik nálunk. Az ifjúsági munka célja, hogy a fiatalok könnyebben kapcsolódjanak be a társadalmi együttműködésekbe, pontosabban találják meg helyüket a gyorsan változó világban. Az ifjúsági munka legelterjedtebb módszere, a közösségekkel való együttműködés, a fiatalok csoportjaival, szervezeteivel való közös munka. A mindenkori kormány kijelölt minisztériumának felügyeletével ezt a munkát koordinálja és fejleszti Magyarországon immár 11 éve a Mobilitás. Célcsoportjaink: fiatalok közösségei - fiatalok, önkormányzatok és intézményeik, ifjúsági szakemberek. Kiemelt együttműködő partnereink a fiataloknak információt nyújtó irodák és szervezetek, és az önkormányzatokban ifjúsági ügyekkel foglalkozó szakemberek. Szolgáltatásaink: Ifjúsági közösségek számára információnyújtás és tanácsadás Önkormányzatok számára információnyújtás és tanácsadás Párbeszéd programokban és érdekérvényesítési kezdeményezésekben való részvétel.

Nemzeti Civil Alapprogram

Nemzeti Civil Alapprogram

A Nemzeti Civil Alapprogram Az Országgyűlés 2003. június 23-án fogadta el a Nemzeti Civil Alapprogramról szóló 2003. évi L. törvényt, melynek fő célja a civil szervezetek pályázati támogatások útján történő támogatásával azok működésének megerősítése, a civil szektor fejlődésének elősegítése. Az Alapprogramból támogatásban részesülhetnek mindazok a Magyarországon nyilvántartásba vett magánalapítványok és társadalmi szervezetek (ide nem értve a munkaadói- és munkavállalói érdekképviseleteket, pártokat és biztosítóegyesületeket), amelyek legalább egy éve ténylegesen működnek. A támogatási összegek felosztásáról a civil szervezetek képviselői közül választott kollégiumok döntenek. A támogatási rendszer működésének alapelveit az Alapprogram elvi irányító testülete, a szintén civil képviselők többségéből álló Tanács határozza meg. Az NCA rendszerének újdonsága az állami befolyástól mentes, civil szervezetek általi döntéshozatal. A pályázó szervezetek biztosak lehetnek benne, hogy pályázatukat az általuk választott testületi tagok bírálják el, így a civil szervezetek gyakorlatilag saját maguk döntenek a rendelkezésre álló pénz szétosztásáról.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

A honlapon elérhető pályázati információk változhatnak, ezért kérjük, hogy a meghirdetett pályázatok beadása előtt ellenőrizze a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján található aktuális pályázati anyagok szövegeit!

NIOK

NIOK

A NIOK Alapítványról A Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány célja, hogy a civil társadalom Magyarországon a nonprofit szervezetek munkája által erősebbé váljék, és kialakítson egy háttérbázist, mely a nonprofit szervezetek hosszú távú működését segíti elő. Tel.: 1/ 315-3151, 1/ 315-3366, 1/ 315-3377 Fax: 1/ 315-3366 e-mail: contact@niok.hu cím: 1024 Budapest, Margit krt. 43-45. IV/3 A NIOK Alapítványt a Fővárosi Bíróság jegyezte be. Bejegyzési szám: 4758. Adószám: 18063710-2-41. Az Alapítvány kiemelkedően közhasznú szervezet.

Pafi Pályázatfigyelő

Pafi Pályázatfigyelő

Pafi Pályázatfigyelő településeknek, egyesületeknek.

Pályázatsúgó

Pályázatsúgó

Pályázatsúgó figyelő szolgáltatások.

Sansz pályázati és nonprofit portálja

Sansz pályázati és nonprofit portálja

Pályázók, látogatóink figyelmébe: Ha Ön a naponta országosan és külföldön megjelenő, legújabb pályázatokra kíváncsi, akkor gördítse böngészője ablakát kicsit lentebb, és máris láthatja dátum szerint felsorolva keretezett rovatokban a folyamatosan megjelenő pályázati blokkjainkat. Ezekben a rovatokban itt a főoldalon középen azt láthatja, hogy a kérdéses blokk mely kiíróktól tartalmaz pályázatokat. Ha kíváncsi a pályázatokra, akkor kattintson a rovat alján lévő TOVÁBB feliratú gombra! Ezekből a rovatokból minden nap új kerül fel, tehát minden nap van új pályázatunk. Ha Ön az eddig megjelent összes pályázatra kíváncsi, akkor az archívumunkban nézzen szét: keresse meg a bal oldalt felül található civil menü rovatot, és benne a Pályázati Adatbank cím alatt találhatja meg a különböző listázási kategóriákat (még aktuális, folyamatos, stb.). Ha egyből a még aktuális pályázatokat tartalmazó archívumra szeretne jutni, válassza a felső főmenüből a Pályázatok menüpontot! Ha alapítványát szeretné regisztrálni hozzánk vagy egyéb módon népszerűsíteni azt, akkor ajánljuk figyelmébe a civil menü rovat Alapítványok címe alatt található linkeket, és a tagok számára a....

Hirdetés
SFF Tender pályázatfigyelő

SFF Tender pályázatfigyelő

SFF Tender pályázatfigyelő és pályázatkereső portál. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy oldalainkon elsőként publikáljuk a friss pályázati híreket és kiírásokat. Portálunkon ezek mellett fontos háttéranyagokat találnak a pályázók, amelyek segítik őket céljaik elérésében, ugyenezt segíti ingyenes hírlevelünk.

Támpont

Támpont

Pályázatképesség feltérképezése Partnereink célja, hogy a megvalósítandó beruházás költségeit a minimumra szorítsák. Ebben segít számukra a vissza nem térítendő állami támogatás. De a pályázati feltételeknek meg kell felelni. Ha ön még nem kellően tájékozott az előírások útvesztőjében, szakembereink előzetesen megvizsgálják vállalkozását, és tájékoztatják önt a megpályázható lehetőségekről. Nemzetközi EU-s pályázatok audit csomagjának elkészítése A magyar vállalkozások többsége abban a hitben él, hogy az elérhető pályázati lehetőségek többsége nemzetközi, EU-s pályázat. Ez nem így van. A kis- és középvállalkozók számára elérhető pályázatok zöme hazai beadású. A nagy nemzetközi projektek országokon átívelő, konzorciumok által megvalósítandó beruházásokat támogatnak. Ezeknek nagyon szigorú, és keményen megkövetelt feltételrendszere van. Ebben állnak rendelkezésére az EU-s pályázatokra szakosodott szakembereink, akik cégét feltérképezve megvizsgálják az EU-s projekteken való indulás lehetőségeit. Pályázatírás A magyar nyelven elérhető és hazai intézmények, szervek, minisztériumok, által megjelentetett pályázatok korlátlan számú megírása a szerződés teljes időtartama alatt.

Új Széchenyi pályázat

Új Széchenyi pályázat

A cég munkatársai jól képzett gazdasági és pénzügyi felsőfokú végzettségű szakemberek, akik rendelkeznek a pályázatkészítéshez szükséges akkreditált (multiplikátor) végzettséggel, és többéves, széleskörű tapasztalattal a pályázatírás terén. Az évek során elégedett partnereink száma egyre bővült, és olyan jelentős piaci szerepet betöltő cégek is igénybe vették szolgáltatásainkat, mint például a HÍR-ADÁS Kft vagy az EUROSHOW Kft. Az elmúlt évek statisztikájából néhány fontos adat: a tavalyi évben cégünk által benyújtott pályázatok száma megduplázódott, és az összes, általunk benyújtott pályázat támogatást nyert! altTermészetesen ebben nagy szerepe volt partnereinknek is, akik együttműködésükkel segítették munkánkat, így közösen sikerre tudtuk vinni megbízóink elképzeléseit, és növelhettük versenyképességüket.

Tuti menü