Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Női labdarúgás képes leírás - Foci utánpótlás.tlap.hu
részletek »

Női labdarúgás - Foci utánpótlás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fociutanpotlas.tlap.hu » Női labdarúgás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Női labdarúgás

Női labdarúgás

Női labdarúgás, NBI-től az utánpótlásig, valamint futsall csapatok. Érdekes cikkek, a hazai és külföldi oldalakról összeszedve. Tartalmazza a külföldi bajnokságok eredményeit. Az első osztálytól az alsóbb szintekig.

Női Labdarúgó Bajnokság

Női Labdarúgó Bajnokság

Női labdarúgó bajnokság: Az aktuális hazai bajnokságról, nyújt információkat, tartalmaz meccs elemzéseket, interjúkat cikkeket. Érdekes, informális, lényegretörő honlap. Sok érdekes információval, a női labdarúgó bajnokságról.

Női Labdarúgó Szakosztály

Női Labdarúgó Szakosztály

A magyar vasutassport történetében jeles dátum 1919. augusztus 23-a. Az előkészítő bizottság - Sági Ernő, Keller Zoltán, Kelsi János, Kovácsevics János, Szakál Andor - kiváló munkáját jelzi, hogy ettől a naptól datálódik a Pécsi Vasutas Sportkör megalakulása. A mintegy ötszáz sportoló és pártoló tag a PVSK elnökének Littke Jenő üzletigazgatót választotta. Innen indul patinás egyesületünk története, mely a sok hányattatás ellenére is egybe maradt, s oly sok dicsőséget szerzett városunknak. (Az egyesület története többször is feldolgozásra került. Ezek közül a legjobban sikerült a '80 éves a PVSK' című könyv.) Megalakulása óta a PVSK-ban a jelenleg működő 14 szakosztályon kívül még sok sportág helyet kapott. Ezeket a történelem, vagy éppen a politika megszüntette, illetőleg 'átszervezte'. Az idők során a PVSK-ban többek között működött: asztalitenisz, birkózó, kerékpár, lövész, autós-motoros, röplabda, sakk, teke, tenisz, torna, úszó, vívó szakosztály is.

Szegedi Amazonok FC

Szegedi Amazonok FC

Az egyesület története 1. A női labdarúgás bemutatása Magyarországon 2. A Szegedi Amazonok FC helye, szerepe az országos bajnokságban 1. Magyarországon jelenleg NB I és NB II-es szinten vesznek részt a futball sportágban a lányok asszonyok. A bajnokságok lebonyolítási rendszere megegyezik a férfiakéval. Az NB I-es bajnokságban hat csapat vetélkedik a végső sorrend kialakításáért. Az NB II-ben tizenkét csapat, két hatos csoportban ( kelet és nyugat ) versenyez. Ezt a lebonyolítási rendszert a 2004 és 2005. évi bajnokságban írták ki először. A két csoport első három helyezettje jogosult játszani az NB I- be jutásért tavasszal oda és vissza alapon a felsőházban a meccseit. Aki itt az első két helyen végez, az jut fel az NB I-be. 2. Mindkét bajnokságban ( NB I, NB II ) szereplő csapatoknak kötelező U 15-ös ( 1990. január 01. után született lányok ) utánpótlás csapatot versenyeztetni. Az U 15-ös bajnokság keretein belül vesznek részt az önálló utánpótlás nevelő egyesületek csapatai. Így vesz részt az U 15-ös bajnokságban a Szegedi Amazonok FC is.

Veszprém Megyei Női Labdarúgás

Veszprém Megyei Női Labdarúgás

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! Simon Tibor

Viktória Fc.

Viktória Fc.

Levelezési cím: 9700 Szombathely , Felsőbüki Nagy Pál u.28. e-mail cím: viktoriafc@viktoriafc.hu, Elnök: Barczi Csaba Mobilszám: 0036/203761902 e-mail cím: barczi@epitomester1.t-online.hu Felnő tt csapat edző:Markó Edina Mobilszám: 0036209717468 e-mail cím: markoedina@freemail.hu Utánpótlásszak ág-vezető- U17 edző : Lovagi Milán Mobilszám: 0036306866615 e-mail cím: lovagi.milan@gmail.com U15 edző : Barczi Péter Mobilszám: 0036709350248 e-mail cím: barczip@freemail.hu U12 edző : Tóth Enikő Mobilszám: 0036209999248

Tuti menü