Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok vidéken képes leírás - Foci utánpótlás.tlap.hu
részletek »

Klubok vidéken - Foci utánpótlás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fociutanpotlas.tlap.hu » Klubok vidéken
Keresés
Találatok száma - 18 db
 Békéscsabai Utánpótlás-nevelő Futball Club

Békéscsabai Utánpótlás-nevelő Futball Club

A Békéscsaba UFC 1990-ben született, 16 labdarúgója megérdemelt győzelemmel búcsúzott ezen a mérkőzésen. A bajnoki év legnagyobb eredménye, hogy a 19 - évesek csapatából kilenc játékos mutatkozott be a felnőtt csapatban, ami hűen tükrözi az UFC hatékony és sikeres munkáját.

Bajai Kinder SE

Bajai Kinder SE

Üdv a bajai utánpótlásfutball honlapján A Kinderball SE önálló utánpótlásképző labdarúgó egyesület négy éves működés után 2001. október 16-án került bejegyzésre. Célja a tehetséggondozás, az egészséges életmódra nevelés, sportkapcsolatok kiépítése. Az egyesület városi támogatást nem kap, a szülők és pályázatok tartják fennt....... Mégis 10 év alatt az NB I-ig jutottak a 93-asok......

Békéscsaba UFC 99

Békéscsaba UFC 99

A Békéscsaba UFC utánpótláscsapatának 1999-es születésű játékosait mutatjuk be illetve a csapat meccseiről adunk híreket. Képeket találhatsz a mérkőzéseikről,valamint a soron következő tornáikról értesülhetsz! Más csapatok korosztályos linkjeit is megtalálhatod az oldalunkon! Az Interliga bajnokságban szereplő 16 csapat eredményeit követheted nyomon tabellával eredményekkel,képekkel, és friss hírekkel!

Berényi Gyermek Fc.

Berényi Gyermek Fc.

Név: Berényi Gyermek Futball Club Utánpótlás Nevelő Egyesület Székhely: 5650 Mezőberény, Kunhalom u. 6. Adószám: 18385113-1-04 Cégjegyzékszám: Tel: 30/9689680; 30/2802393 Fax: 66/423-593 Honlap: www.gyermekfc.hu E-mail: info@gyermekfc.hu Egyesületünk 2001-ben alakult, néhány labdarúgást és gyermeket szerető szakember és vállalkozó kezdeményezésére. Jelenleg közel száz mezőberényi fiatal kergeti a labdát foglalkozásainkon, melyeket megfelelő edzői és pedagógusi végzettséggel rendelkező szakemberek irányítanak. Óvodás korosztálytól serdülőig ( 6 - 16 év) hat csapatot versenyeztetünk. Alakulásunk óta szép sikereket értünk el, megyei, és nemzetközi bajnokságokon, tornákon. Serdülő csapatunk egymás után háromszor 2003, 2004 és 2005-ben megnyerte a Békés megyei bajnokság Szeghalom csoportjának küzdelmeit. 2004-ben megyei bajnoki címet ünnepelhettünk, miután a Szuperkupát is elhódítottuk. 2003 és 2005-ben második helyezést értünk el. Nemzetközi kapcsolatok: 2005-ben részt vettünk a Helsinki Cup elnevezésű nagyszabású tornán Finnországban, ahol 35 ország közel 1000 csapata lépett pályára. Csapatunk többek közt a Zambiai válogatottal is játszott. 2006-ban Horvátországban jártunk....

Ceglédi Futball Utánpótlás

Ceglédi Futball Utánpótlás

Üdvözöllek a Ceglédi VSE rajongói/ utánpótlás oldalán! Az oldalon sok fontos dolog megtalálható lesz többek közt eredmények,tabella és minden ami az utánpótlás fociról szól.Remélem tetszeni fog...

Érdi Asterix SC

Érdi Asterix SC

Asterix SC- Érdi Futsal Sport Club Gyerek és felnőtt futsal csapatok Utánpótlás képzés- U7-U15 korosztályig Óvodás csoportok Neves szakemberek irányítják a szakmai munkát,biztosítják a gyerekek fejlősését. Regionális bajnokságokon veszünk rész szép eredménnyekkel Jelentkezés: asterixfut sal@gmail.com www.asterixfutsal.hu

Fegyvernek Se

Fegyvernek Se

Fegyvernek U13 csapatának honlapja.

Gödi Sport Egyesület

Gödi Sport Egyesület

Üdvözöljük a Gödi Sport Egyesület Labdarúgó Szakosztályának 1999-2001-es utánpótlás korosztályának honlapján! TOBORZÓ Mindenkit szeretettel várunk csapatunkba aki kedvet érez a labdarúgás iránt.

Gyöngyösi Sportiskola

Gyöngyösi Sportiskola

U13 Fiú Serdülő nagy pályás Labdarúgó csapatának nem hivatalos honlapja.

Hirdetés
IMI Szabadidő és Utánpótlás Sport Egyesület

IMI Szabadidő és Utánpótlás Sport Egyesület

Tisztelt Támogatónk! Az IMI SZABADIDŐ ÉS UTÁNPÓTLÁS SPORT EGYESÜLET 2001-ben alakult meg, melynek célja a fiatalok és gyerekek sportolásának szervezése, egészséges életmódra nevelése, a szabadidő hasznos eltöltésének megszervezése. BÍRÓSÁGI BEJEGYZÉSI SZÁMA: 1342 Az egyesület KIEMELTEN KÖZHASZNÚ SZERVEZET, így jogosult bármely gazdálkodó szervtől, illetve magánszemélytől támogatást, SZJA 1 %- os felajánlást elfogadni és arról adókedvezmény igénybevételéhez igazolást, kiadni. Labdarúgó utánpótlás-nevelés: - Az IMI SZUSE a minőségi, gyermek labdarúgó utánpótlás- nevelés mellett sportrendezvények szervezésével foglalkozik. Az 1989. 01. 01. után született fiúk Dadon 5 év közös edzésmunkával szép sikereket értek el, megnyerték a megyei I. osztályú serdülő bajnokságot. Közülük ma már ketten /Kovács István és Szabó Pál/, felnőtt profi szerződéssel rendelkeznek a Tatabányai FC játékosaként. Az 1994. 01. 01. utáni születésű oroszlányi, bokodi, kecskédi, dadi gyerekek a Kecskédi KSK színeiben /16 fő/ a jó szakmai munka eredményeként, 2007-ben szintén megnyerték korosztályuk megyei bajnokságát. Mindkét bajnokcsapat edzője Imrő János volt.

KÉK SÜNIK ULC KÖRMEND

KÉK SÜNIK ULC KÖRMEND

KÉK SÜNIK ULC KÖRMEND Az egyesületben jelenleg közel 80 gyermek focizik 5 korosztályban. A legfiatalabbak a jelenleg még óvodás 5-6 éves gyerekek. A legidősebbek 1995-ben kezdtek el focizni akkor még óvodásokként, jelenleg ők 13�14 évesek. A város három általános iskolájából és a közel tíz Körmend közeli településről járnak sportolni gyerekek az utánpótlás egyesületbe. A Kék Sünik Utánpótlás Labdarúgó Club 2000. májusában alakult meg és még ugyanebben az évben bejegyezték hivatalos egyesületként Szombathelyen a Vas Megyei Bíróságon. Bírósági bejegyzésének száma. 29/2000. Pk/60.62/2000/4.sz. Az egyesület adószáma: 18890875-1-1-18 Az egyesület bankszámla száma: OTP Körmend 11747020-20032977 Az egyesület hivatalos színe: KÉK - FEHÉR - BORDÓ Az egyesület székhelye, levelezési címe: 9900. Körmend. Kölcsey u. 12. Tel. fax, e-mail cím: 94/ 594 398 kolcskorm@ngo.hu Az egyesület elnöke: Kutasi Tibor

KTE

KTE

Kecskeméti Torna Egyesület honlapja.

Nagykáta Sporegyesület

Nagykáta Sporegyesület

Az elmúlt évekhez képest valami elindult a nagykátai sportpályán. Lassan de biztosan a létesítményeink is alkalmazkodnak a XXI. Század elvárásaihoz. Az elmúlt húsz évben az épületek állagának megtartására volt lehetőség, fejlesztésre azonban nem. Kezdetét vette az új öltöző építése. A lelátó mögött, a most lebontott épület helyén egy új, modern öltözőkomplexum kerül átadásra hamarosan. Amíg a munkálatok tartanak, addig a frissen felújított, ex-KPM irodát használhatjuk szertár/öltöző gyanánt. A munkálatok azonban itt nem állnak meg. Hamarosan megkezdődnek a munkálatok az edzőpálya, valamint két teniszpálya megépítésére.

Orosháza Fc.

Orosháza Fc.

Orosháza Futball Club honlapja. Az 1989. utáni átalakulások rendezetten mentek végbe Orosházán, így a megye legprivatizáltabb, legnagyobb termelési és beruházási értékkel bíró, legtöbb külföldi tőkét vonzó városa lett. Kialakult az agrár/ipari kettősség. Az egykori mezőgazdasági nagyüzemek helyén a kis-, és középgazdaságok újjászerveződése folyik. A hagyományos mezőgazdasági termékfeldolgozás terén a baromfifeldolgozás Európai hírnévre tett szert az elmúlt néhány év alatt. Számos középnagyságú ipari termelőüzem alakult. Az üveggyártás, a mezőgazdasági gépgyártás, röntgen- és kórháztechnikai berendezések, biokerámia előállítása, kazángyártás, fűtő- és hűtőrendszerek, faipari termékek készítése mellett az élelmiszeripar és a textilipar is jelen van.

Salgótarjáni Sportiskola Egyesület

Salgótarjáni Sportiskola Egyesület

Salgótarjánban 1962-ben alakult meg, és tíz évig működött a sportiskola. Az 1972-ben megszűnt intézmény 2001. február 1-én alakult újjá Salgótarjáni Sportiskola Egyesület (SASE) néven. Az egyesület színe a piros-fekete lett, két szakosztállyal működik: labdarúgással és tenisszel. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata kiemelten támogatja az egyesületet. A pályákat a salgótarjáni Létesítmény és Sport Kht. Biztosítja. A további pénzügyi és tárgyi feltételeket egyesületi tagdíjakból, sportolói befizetésekből, szponzori támogatásokból és pályázatokból teremtjük elő. Alapcélunk az, hogy saját nevelésű fiatalokkal biztosítsuk Salgótarján város élsportoló utánpótlását, amivel segítjük az egyetemleges magyar sport értékeinek felszínre jutását és az ifjúság egészséges életre nevelését. Lehetővé kívánjuk tenni a gyerekek számára, hogy bizonyítsák tehetségüket, érjenek el minél jobb eredményeket. Azok pedig, akik felnőtt sportolóként is bizonyítanak, büszkék lehessenek gyökereikre. A sportiskola feladata, hogy összegyűjtse a versenysportra leginkább alkalmas gyerekeket, speciális anyagával és emelt edzésszámmal hozzájáruljon az oda felvett fiatalok kiemelt képzéséhez.

Tapsi Diáksport Egyesület

Tapsi Diáksport Egyesület

Tapsi Diáksport Egyesület honlapja.

Top21

Top21

A FBT21.com weblap annak a célcsoportnak készült, aki a labdarúgásért edzőként, vezetőként, testnevelő tanárként, játékosként, szülőként, szakíróként tenni akar, akit érdekelnek a szakmai összefüggések. A FBT21.com azzal a céllal működik, hogy hasznos és érdekes szakmai információkat, oktatási anyagokat nyújtson (szöveges dokumentumok, képek, mozgóképek) tematikusan rendszerezve klubtagjainknak. Segítséget adjon a mindennapi munkához illetve széleskörű szakmai tájékoztatással hozzájáruljon az érdeklődők ismereteinek elmélyítésében. Az anyagokat a weblapon folyamatosan frissítjük, új szakmai cikkek kerülnek fel. Természetesen az előző időszak szakmai publikációi is 'fent maradnak'. Bizonyos rész szolgáltatásokat az érdeklődők is láthatnak. A teljes hozzáféréshez Klubtagnak kell lennie!

Tuti menü